marktplaats app
Marktplaats voor iOS 8 vandaag weer terug in App Store.
Download je hem dan krijg je echter de melding dat de app niet beschikbaar is. Dat moet later vandaag rechtgezet zijn. Update onderaan Marktplaats is terug in de App Store. Marktplaats stuurde dinsdagavond een tweet over de aard van het probleem. Advertenties deden het niet meer in de laatste versie van de app. Door een fout in Mijn Marktplaats kunnen advertenties niet worden bekeken in de laatste app versie op iOS8. Een update met fix is onderweg. MarktplaatsApp @MarktplaatsApp September 22 2014. Product manager mobile James Tjan van Marktplaats zegt echter dat het probleem vandaag nog verholpen wordt.
Marktplaats actuele storingen en problemen Alle Storingen.
Marktplaats storingen afgelopen 24 uur. Ik heb een probleem met Marktplaats. Wat werkt niet goed? E-mail op advertenties 52%. Bekijk eerdere storingen Opgeloste storingen. 20 juli Storing bij Marktplaats. 18 juli Storing bij Marktplaats. 14 juli Storing bij Marktplaats. 20 juli Storing bij Marktplaats. Er is vanaf 2117 een storing bij Marktplaats. Heb je er ook last van?
Marktplaats iOS-app krijgt handig startscherm.
Naast het vernieuwde startscherm ziet de app er ook wat strakker uit. Marktplaats Voor tweedehands en nieuwe spullen. Facebook Twitter Linkedin Telegram. Whatsapp Pocket Google Pinterest Flipboard Print Mail Buffer Tumblr. Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier! Schreef tussen mei 2015 en april 2016 als vaste redacteur voor iCulture. Lars probeert de 160GB van zijn iPod Classic tot de nok toe te vullen met goede muziek en is naast tech-nieuws ook geïnteresseerd in videogames.
Marktplaats Zakelijk lanceert app voor mobiel adverteren Marktplaats Zakelijk.
Home Blog Marktplaats Zakelijk lanceert app. Marktplaats Zakelijk lanceert app. Laatste ontwikkelingen direct beschikbaar. Marktplaats Zakelijk lanceert een nieuwe app voor de mobiele adverteerder. Deze nieuwe app informeert professionele adverteerders van Marktplaats over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobiel adverteren. Via pushberichten ontvangen gebruikers nieuwe inzichten onderzoeken oplossingen en cases op het gebied van display advertising. Marktplaats ziet de laatste jaren dat haar gebruikers steeds intensiever en vaker via mobiele apparaten zijn gaan handelen. Meer dan 49% van het webverkeer komt via smartphones.
Preview nieuwe Marktplaats-app Apps Android Planet.
Een nieuwe versie van de Android-app van Marktplaats was broodnodig. Hetzelfde wordt gezegd voor de website en met reden. Met een lichte hint naar het witte design van eBay straalt Marktplaats meer professionaliteit uit. De app is overzichtelijker werkt snel en biedt een rooskleurig vooruitzicht van de grootste marktplaats van Nederland. De nieuwe Marktplaats-app verschijnt binnenkort in de Google Play Store. Vorige Betaversie populaire Twitter-app Echofon beschikbaar in Google Play Store. Volgende Google brengt alternatieve realiteitsgame Ingress uit. Gratis Gear VR pakket t.w.v.
Marktplaats App Gratis Downloaden voor iPhone iPad Android en Windows Phone.
Elke dag worden er ruim 300.000 nieuwe advertenties geplaatst. Download gratis de app van Marktplaats om op ieder moment je eigen handeltje te regelen. De opties van de Marktplaats app. Blader door alle advertenties. Snel contact met aanbieders via e-mail telefoon of SMS. De app van Marktplaats is zeer gebruiksvriendelijk. Aan de bovenzijde vind je een navigatiemenu waarmee je gemakkelijk kunt schakelen tussen belangrijke functies. Hierboven staat een grote zoekbalk waarmee je meteen naar het product kunt zoeken dat je nodig hebt. Ook het plaatsen van een advertentie via de app is heel gemakkelijk.
Apps van Marktplaats BV in de App Store.
Download nu iTunes om apps van? te kopen en te downloaden. Heb je iTunes al? Klik op Ik heb iTunes om het te openen. iTunes voor Mac en pc. Open iTunes om apps te kopen en te downloaden. Marktplaats Voor tweedehands en nieuwe spullen. Gumtree Search Buy Sell.
Nieuwe versie Marktplaats app voor iPhone beschikbaar Apps iPhoned.nl.
Nieuwe versie Marktplaats app voor iPhone beschikbaar. Apps Door Redactie op 23 oktober 2012 7.29 uur. Gisteren is er een compleet nieuwe versie van de bekende Marktplaats app voor de iPhone beschikbaar gekomen. Met de Marktplaats iPhone applicatie gaat het kopen en verkopen van postzegels tot autos nog sneller. Marktplaats app versie 2.0. Met de lancering van de Marktplaats applicatie versie 2.0 zijn er uiteraard een groot aantal vernieuwingen doorgevoerd.
Marktplaats App Tablet Guide.
Categorie Winkels kopen /. De officiële Marktplaats applicatie voor de iPad en voor Android tablets. Nu geheel geoptimaliseerd voor het grotere tabletscherm. Kopen en verkopen is mogelijk met de Marktplaats app. Makkelijk producten zoeken op naam productcategorie en op verkooplocatie. Ook kun je advertenties aanmaken in de app en bewerken. Bieden op producten is ook mogelijk. Marktplaats account is wel vereist. 0 2 1 1. Google Play App Store Web App. Twitter Facebook Google Pinterest LinkedIn Tumblr Email. Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht. Android tablets iOS / iPad tablets Windows tablets MS Surface tablets. Samsung ASUS Apple Sony Acer Lenovo.
Marktplaats-update verkopers ontvolgen en meldingen in de app.
Zodra deze verkoper dan een advertentie plaatst krijg je een melding. Het volgen of ontvolgen van favoriete verkopers en het krijgen van een melding is nu ook in de app beschikbaar. De verkoper is in de app te zien op de advertentiepagina en de verkoperspagina. Op beide pagina's is nu een icoontje te zien naast de gebruikersnaam van de adverteerder waar je deze persoon kunt volgen. In de app is nog geen optie met Mijn verkopers in het menu te zien zoals dat wel het geval is in de desktopweergave. Hopelijk komt dit nog. In de nieuwe update van de app is ook een apart onderdeel Meldingen aan het menu toegevoegd.
Marktplaats onofficieel kopen Microsoft Store Nederland.
Mogelijk is hier bepaalde hardware voor nodig. Zie Systeemvereisten voor details. Dit de eerste onofficiële Marktplaats app die meer is dan de webite in app-vorm. Je kan producten zoeken selecteren direct de adverteerder te bellen en producten aanbieden! Anderen vinden ook leuk. Waardering 36 / 5. Waardering 44 / 5. Waardering 41 / 5. Waardering 41 / 5. Waardering 35 / 5.

Contacteer ons